Skip to main content

Wil jij lid worden? Of gewoon een keertje mee trainen?

Dat kan! 

Je bent van harte welkom één van onze teams: jeugd van 6 t/m 15 jaar, heren senioren (vanaf 18 jaar) of dames recreanten (vanaf 18 jaar). Wil je weten welk team het best bij jou zou passen?
Kom dan gewoon een keertje mee trainen. Of stuur een Whatsapp of mail.


Meer informatie over lid worden, inschrijven en onze contributietarieven? Lees dan verder. 

Lid worden
Voordat je lid officieel bent mag je vier keer gratis mee trainen. Daarna moet je beslissen of je lid wordt.  Kies je voor een lidmaatschap, dan betaal je vanaf dat moment contributie. 

Inschrijven
Om je in te schrijven als lid van de vereniging hebben wij een aantal gegevens van je nodig. 

  1. Download het inschrijfformulier als je ouder bent dan 18 jaar. Ben je nog geen 18? Download dan het inschrijfformulier voor jeugdleden en laat dit invullen door je ouders. 
  2. Vul het inschrijfformulier volledig in, inclusief de verklaring publicatie foto's/video's en contributiemachtiging.
  3. Voeg een recente (digitale) pasfoto toe.
  4. Stuur het formulier via i aan onze ledenadministratie.

Voor de inschrijving van leden jonger dan 18 jaar geldt dat dit formulier ondertekend moet worden door één van de ouders. Het inleveren en ondertekenen van het inschrijfformulier betekent automatisch dat je akkoord bent met de voorwaarden zoals deze hierin staan beschreven.

Meer weten over lid worden of zijn van Optimo?
Lees de welkomstbrief en ons huishoudelijk reglement

Contributietarieven
Voor het seizoen 2022-2023 gelden de onderstaande contributiebedragen per maand.

Recreanten (vanaf 18 jaar) € 19,50
Senioren (vanaf 18 jaar) € 26,92
A jeugd (17 en 18 jaar) € 21,65
B jeugs (15 en 16 jaar) € 16,37
C jeugd (13 en 14 jaar) € 15,31
D jeugd (11 en 12 jaar) € 13,73
E jeugd (9 en 10 jaar) € 11,62
F jeugd (6 t/m 8 jaar) € 10,--

De contributie wordt maandelijks via automatisch incasso geïnd. Door middel van automatische incasso wordt uw betaling stipt op tijd verwerkt met volledig behoud van recht op storno. Voor de vereniging is uw machtiging tot incasso bij uitstek bedoeld als verlichting van administratieve rompslomp en een uitstekend middel om onze cashflow te optimaliseren. Meer informatie kan je opvragen bij de penningmeester. Kijk voor de gegevens onder contactgegevens.


Laatste nieuws.....

Merry Christmas

De laatste trainingen van 2022 zijn bijna een feit en daarmee kijken we terug op een mooi handbaljaar, waarin de draad als vanouds werd opgepakt. Onze vereniging kijkt met name terug op de enorme toename van teams en aantal leden, waarmee 2022 de boeken in gaat als een jaar dat wederom in teken stond van groei. Wij wensen alle leden, jeugdleden, coaches, scheidsrechters, ouders, publiek, sponsoren, vrijwilligers en bezoekers van de website fijne feestdagen. Hopelijk treffen we ons in 2023 weer op of naast het handbalveld waar we genieten van onze prachtige sport.

Bo, Tom, Judith, Ivo en Evelien
- Bestuur MenG Optimo -