Skip to main content

Wij zoeken een voorzitter!

Als voorzitter neem je deel aan het bestuursoverleg. Dat doen we ééns per acht weken. Je mag de vergadering leiden, als je dat wilt. Ook kun je jouw ideeën inbrengen en werk je initiatieven uit met de andere bestuursleden. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je daaraan besteedt. 
Onze leden en de betrokken ouders zullen je graag willen leren kennen. Je maakt daarom zo nu en dan een praatje (individueel of met het team). Je staat open voor ideeën en spart hierover met de andere bestuursleden, net zoals over de dagelijkse zaken én toekomst van de club. Ook in de handbalwereld gaat men je weten te vinden. Je neemt, als je kunt, om toerbeurt deel aan overleggen van het NHV. Dit is eens per twee maanden. Daar laat je namens ons je gezicht zien en neemt de info uit deze overleggen mee naar de club. 
Wil je het niet alleen doen? Pak het dan als duo aan. Dat kan namelijk ook. Binnen het bestuur is er veel animo om een nieuwe voorzitter wegwijs te maken en te helpen. Het enige dat je meeneemt is de wil om er iets moois van te maken. 

Interesse? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. 


Bestuur

De taken voor seizoen 2022-2023 zijn als volgt verdeeld. 

Bo Zink - Secretaris / Jeugd
Tom Lipsch - Penningmeester / Sponsoring
Thomas Essers - Sponsoring / Ondersteuning financiële zaken
Ivo Coolen - Jeugd / PR
Evelien Hamers - Ondersteuning secretariaat / Activiteitencommissie
Judith Schlierf - Ondersteuning secretariaat


Activiteitencommissie

Na de ledenvergadering van 2019 vormde zich een activiteitencommissie, bestaande uit enthousiaste ouders van jeugdleden. Er werden een aantal jeugdactiviteiten georganiseerd, waaronder de pietentraining en laatste training van het seizoen. Sinds 2021 werkt de commissie breder dan enkel de jeugd en organiseert men activiteiten uit alle geledingen van de vereniging. De activiteitencommissie bestaat uit de volgende leden: Dyon van de Hove, Florence Loomans, Genevieve Van Kan, Manon Muijrers en Nicole Olislagers. 


Laatste nieuws.....

Merry Christmas

De laatste trainingen van 2022 zijn bijna een feit en daarmee kijken we terug op een mooi handbaljaar, waarin de draad als vanouds werd opgepakt. Onze vereniging kijkt met name terug op de enorme toename van teams en aantal leden, waarmee 2022 de boeken in gaat als een jaar dat wederom in teken stond van groei. Wij wensen alle leden, jeugdleden, coaches, scheidsrechters, ouders, publiek, sponsoren, vrijwilligers en bezoekers van de website fijne feestdagen. Hopelijk treffen we ons in 2023 weer op of naast het handbalveld waar we genieten van onze prachtige sport.

Bo, Tom, Judith, Ivo en Evelien
- Bestuur MenG Optimo -