Binnenkort....

Geen activiteiten gevonden

Kalender MenG Optimo

Laatste nieuws.....

Heuvellandtoernooi vindt onder voorbehoud op 12 september plaats

LAATSTE NIEUWS: Heuvellandtoernooi gaat (helaas) niet door!

oud bericht:
Stichting Heuvelland Handbal Toernooi (SHHT) is van plan het jaarlijkse Heuvellandtoernooi op zondag 12 september te laten plaatsvinden. De planning is echter onder voorbehoud, want één en ander hangt af van eventuele coronamaatregelen. Begin augustus wordt de knoop doorgehakt over het al dan niet doorgaan van het evenement.

SHHT is een samenwerkingsverband tussen handbalverenigingen Adio (Reijmerstok), Esia (Eys), Juliana (Epen), MenG Optimo (Mechelen/Gulpen), Margraten (Margraten) en Olympia (Bocholtz). Het toernooi moet plaatsvinden op de velden van Sportclub ’25 in Bocholtz.

Meer info? www.heuvellandtoernooi.nl 

16 nov '14 Optimo HS2 - Smurfen United HS1

 

Ingecalculeerde overwinning. 
Eindelijk kwam het frivole spel er een keertje uit. Optimo2 probeerde de afgelopen weken weer een beetje richting de oude vorm te komen. Dat lukte tot nu toe nog niet zo goed. Aanvallend niet vloeiend roestig zelfs en verdedigend niet compact niet krachtig. Na een paar stugge tegenstanders zoals oa Sittardia en Kerkrade kregen ze vandaag de Smurfen voor de kiezen.

Ingecalculeerde overwinning. 
Eindelijk kwam het frivole spel er een keertje uit. Optimo2 probeerde de afgelopen weken weer een beetje richting de oude vorm te komen. Dat lukte tot nu toe nog niet zo goed. Aanvallend niet vloeiend roestig zelfs en verdedigend niet compact niet krachtig. Na een paar stugge tegenstanders zoals oa Sittardia en Kerkrade kregen ze vandaag de Smurfen voor de kiezen. Een ploeg met wel erg veel focus op het aanvallende onderdeel van het spelletje. En daarom ideaal om een goede partij tegen te spelen net als vorig jaar overigens. Toen won Optimo het onderlinge potje in Gulpen. Kwalitatief is overigens niets op de Smurfen aan te merken.
Door de scoringsdrang stond Optimo binnen no-time een paar goaltjes voor. Optimo was zuinig op de bal en de tegenstander dacht dat het allemaal wel goed zou komen. Achterin had de antraciete machine de zaken goed voor elkaar. Smurfkes hadden nog een paar goedkope pingels nodig anders hadden ze vandaag echt een afgang moeten uitleggen.
Maar het werd ze langzaam maar zeker duidelijk, vandaag was niets te halen in sporthal t koekje.
De frustratie nam hand over hand toe maar eigenlijk is dat niet waar we het vandaag over moeten hebben.
Optimo stond zowel in de eerste en de tweede helft als een huis. Met een speciale vermelding voor Peter die de ene na de andere bal eruit hield en onze handbal tokkie Ronald die hun uitstekende linkerhoek vrijwel geheel neutraliseerde en daarnaast zelf een paar uitgenaste goals maakte. Vanuit elke positie werd zo'n beetje gescoord. Optimo stond op een gegeven moment zelfs met 9 goals voor. De scheidsrechter had vandaag een makkelijke wedstrijd. Het publiek werd vermaakt en de goaltjes bleven vallen. Een wilde 4-2 smurfendekking leverde ook al geen verbetering op noch voor de stand noch voor het niveau. Optimo speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Biertje onder de douche? Neuh de bijbehorende 2 puntjes van deze ingecalculeerde overwinning werden gewoon netjes geaccepteerd. Leuk potje goed voor de conditie. Kortweg een zondag als alle andere Eelco moest nog aan de klok bij dames 2, Peter moest snel naar de geitenboerderij, Mich moest nog met kleine Mich spelen en dat klinkt best vies trouwens.
Smurfjes worden dit jaar geen ongeslagen kampioen. Wederom staat Optimo in de weg. Optimo 2 moet deze week misschien weer eens trainen want volgende week staat de pittige wedstrijd tegen Gemini op de rol.
De Razende Reporter