Binnenkort....

Geen activiteiten gevonden

Kalender MenG Optimo

Laatste nieuws.....

Heuvellandtoernooi vindt onder voorbehoud op 12 september plaats

LAATSTE NIEUWS: Heuvellandtoernooi gaat (helaas) niet door!

oud bericht:
Stichting Heuvelland Handbal Toernooi (SHHT) is van plan het jaarlijkse Heuvellandtoernooi op zondag 12 september te laten plaatsvinden. De planning is echter onder voorbehoud, want één en ander hangt af van eventuele coronamaatregelen. Begin augustus wordt de knoop doorgehakt over het al dan niet doorgaan van het evenement.

SHHT is een samenwerkingsverband tussen handbalverenigingen Adio (Reijmerstok), Esia (Eys), Juliana (Epen), MenG Optimo (Mechelen/Gulpen), Margraten (Margraten) en Olympia (Bocholtz). Het toernooi moet plaatsvinden op de velden van Sportclub ’25 in Bocholtz.

Meer info? www.heuvellandtoernooi.nl 

9 nov '14 Brunssum HS1 - Optimo HS2

 Bij deze post ik alvast het wedstrijdverslag van komende zondag, want dat gaat anders echt niks worden. 
Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om de ochtend na de Gulpense Hubertusmarkt zo godvergetenvroeg mogelijk een wedstrijd te plannen. Hebben we geen baaldagen? Kunnen we die pot niet laten schieten? Hebben we genoeg strijders?

Bij deze post ik alvast het wedstrijdverslag van komende zondag, want dat gaat anders echt niks worden. 
Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om de ochtend na de Gulpense Hubertusmarkt zo godvergetenvroeg mogelijk een wedstrijd te plannen. Hebben we geen baaldagen? Kunnen we die pot niet laten schieten? Hebben we genoeg strijders?
De afgelopen weken speelden de heren 3 wedstrijden waarvan ze er 2 wonnen. Helaas is het handbal nog niet om naar huis te schrijven en een stijgende lijn is er al evenmin. Je ziet over de volledige linie een Body Mass Index van 27,5 en dan tellen we Lei en onze handbal tokkie Ronald mee.
Wel is er altijd wat te lachen bij de heren. 
Het zou toch jammer zijn als we die twee punten in de Brunahal zouden achterlaten.
Want vandaag speelde HV Optimo 2 tegen Brunssum. En dan weet je het wel, tikkie-taka handbal.
Vooraf weet je bijvoorbeeld dat er fluwelen aanvallen te bewonderen zullen zijn. Publiek en journalisten komen uit alle hoeken en gaten om deze wedstrijd te zien.
Cap heeft de zomerstop iets verlengd en speelt nu pas zijn eerste wedstrijd. Dat betekent dat de gemiddelde leeftijd omhoog schiet. Gulpen schiet goed uit de startblokken en dringt de Brunssummers ver terug. Ze komen er eigenlijk niet aan te pas. Met schoten uit de tweede lijn en Jozef die Eelco goed weet te vinden, wordt de score aardig uitgebreid.
Af en toe zie je een Optimoer even naar het kleedhok rennen om de maag leeg te gooien maar dat heeft geen effect op het spel. De eerste helft valt ruim in het voordeel van Optimo uit. Even wat water drinken tijdens de rust. Je ziet ze kijken hadden we dat gisteravond maar gedronken. Der bulles ut schwaame.
De tweede helft verloopt ook prima en eerlijk is eerlijk Brunssum is een sportieve tegenstander. De scheids snapt er natuurlijk weer geen hol van. 
Heren van harte proficiat met deze overwinning. Uiteindelijk zaten er nog goeie aanvallen tussen, Peter keepte prima en aan Cap kon je zien dat de zomerstop hem erg goed had gedaan.
De heren spelen dit jaar met nieuwe outfits ze lopen er als een stel strak gesneden Italianen bij met hun antraciete shirtjes. Maar dat strak moet je niet te nauw zien. Neubourg, Bel Air en Beaujean Vacances dat hebben jullie goed geregeld.
Eens kijken wat hiervan uitkomt! Voorspelling 34-19 eindstand voor Optimo dus.


De positieve maar Razende Reporter