17e Heuvellandtoernooi zondag 11 september

ZONDAG 11 SEPTEMBER - 17 e HEUVELLAND VELDHANDBAL TOERNOOI

Dit jaar zal het Heuvelland Veldhandbaltoernooi plaatsvinden op de fraaie accommodatie van RK vv WDZ (Neerhagerbos, Bocholtzerheide). Het Heuvelland Veldhandbaltoernooi is een jaarlijks terugkerend fraai staaltje van samenwerking tussen zes handbalverenigingen uit het Heuvelland, t.w. Adio (Reijmerstok), Esia (Eys), Juliana (Epen), Margraten, MenG Optimo (Mechelen/Gulpen) en Olympia (Bocholtz).

Om alles goed in goede banen te leiden heeft de organisatie elk jaar ongeveer 90 vrijwilligers nodig, waarvan ongeveer 40 scheidsrechters. Er hebben dit jaar, verdeeld over 25 verenigingen 110 teams ingeschreven. Er zijn 25 poules gemaakt en hierin zijn alle leeftijdscatogeriën vertegenwoordigd. Zo nemen er, naast een 20 tal dames en enkele heren teams liefst 90 A, B, C, D, E en F jeugd teams deel. Dit betekent dat ongeveer 1000 handballers en handbalsters tussen de 7 en 18 jaar op ons toernooi actief aanwezig zijn! Bij zowel de D, E als F jeugd zijn er ook gemengde teams aangemeld. Er is ook een jongens B - en heren senioren poule.

Het eerste fluitsignaal klinkt om 9.30 uur en de laatste serie is afgelopen om ca. 17.30 uur. Er zullen in totaliteit dan ook meer dan 1200 handballers en handbalsters actief zijn op het toernooi! Voor de beeldvorming; er worden op 1 dag, op 13 velden, in 18 series ruim 200 wedstrijden van elk 24 min. gespeeld! Naast ruim 150 train(st)ers en begeleid(st)ers van de deelnemende verenigingen zullen ook veel ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes de jeugdteams komen aanmoedigen.

Het Heuvelland Veldhandbal Toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Centraal ZuidLimburg en de Provincie Limburg. U bent van harte welkom. De entree is gratis! En komt u met de auto, volg dan de borden naar de parkeerweide. Tot ziens!

PROGRAMMA: Klik hier voor het complete programma en verdere informatie.

Affiche HVT2016