• Home
  • Nieuws
  • Laatste nieuws

Kampioeneh! Heujj!!

De punten zijn binnen. Met de winst op manual op zak kunnen zij optimo niet meer inhalen en zijn de heren 2 dus de nummer 1 in de derde klasse.
De thuisploeg had zich duidelijk goed voorbereid op de wedstrijd. Een voltallige selectie, een fotograaf en zelfs een koppel scheidsrechters.
De dames scheidsrechters concludeerden tijdens het begroeten: “oh, we hebben een trommel”
Nee dames, WIJ hebben een trommel. Ondanks de afstand had zat er namelijk een aardig groepje uit Gulpen, Trintelen en Bocholtz op de tribune, compleet met dikke trom en vuvuzela.

Net als de vorige wedstrijden tegen Manual ging de strijd vrij gelijk op met rust stond 10-13 op het bord.
In de 2
de helft wed het spel feller en manual kwam langszij en stond een lange tijd zelfs 1 goal voor.  
Achteraf hebben ze misschien wel spijt van deze keuze aangezien de meeste penalties, 2 minuten en zelfs een rode kaart toch aan hun kant vielen.

De mooiste goal van de wedstrijd komt op naam van Thomas. Hij toont aan dat we toch af en toe een rebound kunnen scoren. De voorsprong was dus weer in handen van Optimo.
Aan het eind van de wedstrijd werd het toch nog even spannend toen manual 1 minuut voor tijd nog op 1 goal naderde. De laatste minuut werd echter koelbloedig uitgspeeld en Thomas deelt de genadeklap uit waardoor de eindstand 19-21 is.

Muziek en champagne onder de douche en dan kon de lange weg naar Gulpen weer beginnen.

Bij de gezellerie zorgde DJ Dennis V. voor de muziek en een aantal welverdiende gulpense biertjes.

De markt kan afgehuurd worden en het feest kan beginnen. Wellicht nog voor een dubbel kampioenschap samen met heren 1..?