MIC op bezoek bij de Heren 2...

Op 8 november was het derby tijd voor de heren 2. Alle teams hebben de ronde gepasseerd in de herencompetie derde klasse dus was het de beurt aan de mannen van MIC uit Meerssen om een bezoek te brengen aan de thuishaven in Gulpen.
Tijdens de Hubertusmarkt, die we elk jaar weer mogen steunen, waren de seniorenteams van MenG Optimo sterk vertegenwoordigt dus vooraf werd een zware wedstrijd verwacht.

Als laatste team van de dag mochten de heren 2 het veld betreden. Normaal gesproken zou men rond de klok van 18:30uur aan het avondeten denken en fijn met de benen onder de tafel gaan zitten.
Dit was helaas ook te merken aan de vulling van de tribunes. Toch willen wij ook deze week onze trouwe supporters hartelijk danken voor hun aanwezigheid en onze sponsor Boerderijwinkel Geron niet te vergeten!! :-)
De aanwezige supporters konden zien hoe Optimo snel op 2-0 voorsprong kwam, daarna vonden de mannen van MIC ook het doel maar dit was in het voordeel van MenG gelukkig van korte duur.
Halverwege de eerste helft stond een 8-2 score op het bord en de zwarte brigade was op stoom. Waar Kenn eerst nog de keeper raakt, maakt hij deze fout direct goed door de rebound uit de lucht te plukken en tussen de benen van de keeper te spelen.

Vanaf elke positie werd er gescoord en ook zonder Thomas, die op reis was in het land van Putin, wodka en mail order brides, werden er breaks gelopen en gescoord.

Na de rust volgde een dipje waarbij even niet gescoord werd. De voorsprong was echter riant en na de dip werd er weer volop gescoord. In de verdediging werd af en toe stevig ingegrepen waardoor MIC 6 penalty's kreeg.
5 hiervan werden echter met gemak door Liam tegen gehouden. Met een eindstand van 25-11 werden de handen geschud en werd Ger Smeets bedankt voor de goede leiding.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Manual op het programma. Op zaterdag avond in Venray zullen wij onze koppositie moeten verdedigen tegen de nummer 2.