MenG Optimo - BSAC herenhandbal...

Op een zonnige 1 november stond de wedstrijd tegen BSAC op het programma.
Ondanks dat er maar 1 optimo wedstrijd op het programma stond hadden toch een paar supporter gekozen om te komen kijken en niet op het terras te gaan zitten. Optimo 2 heeft nog niet verloren, BSAC nog niet gewonnen dus op voorhand werden de kansen hoog ingeschat.

De zwarte brigade ging voortvarend van start en een kleine voorsprong stond al snel op het bord. Het doel werd makkelijk gevonden en de voorsprong is geen moment in gevaar geweest. Verdedigend werden nog wat steekjes laten vallen waardoor de hoeken van BSAC toch regelmatig oog in oog met Liam Bormans, onze keeper, kwamen te staan. Halverwege de wedstrijd stond er een voorsprong van 8 goalen op de klok en met enkele bemoedigende woorden van onze trainer/coach Ron Skomorowski werden de Optimisten weer terug de wei op gestuurd.

De 2de helft ging lange tijd gelijk op maar uiteindelijk kon het doelsaldo nog wat verbeterd worden. Met een eindstand van 28-16 en de koppositie in de klasse zou je verwachten dat er een feeststemming onder de douche heerste echter overheerst onvrede over het eigen spel.

Snel een paar neubourgjes bij de beachbar halen, de wedstrijd vergeten en vooruit kijken naar de komende wedstrijd tegen de mannen van MIC.

Met nog een paar ouzo werd de avond afgesloten, want onvrede of niet: Optimo blijft Spitzenreiter!