Tophandbal in Bundesliga live volgen!!!!

Onze damesploegen hebben het idee opgevat om op woensdag 28 oktober a.s. een bezoek te brengen aan de Duitse handbaltopper bij de mannen tussen het legendarische VfL Gummersbach en Champions League-winnaar 2014 SG Flensburg-Handewitt. Beide teams spelen in de achtste finales om de Duitse handbalbeker die avond om 19.00 uur - i.v.m. televisie-uitzending vervroegd - in de nieuwe Schwalbe Arena in Gummersbach tegen elkaar. Strijd verzekerd! Ruim vierduizend supporters op de tribunes!

Iedereen kan met de damesgroep meereizen: vrienden, echtgenoten, kennissen, jeugdpelers, sponsors van de club, je opa of oma, je oom of tante! Maar het vervoer zal in overleg moeten geregeld worden, de kosten worden met de chauffeur gedeeld. Mochten er meer dan 45 deelnemers zijn, dan overwegen we om een bus in te zetten. De kosten hiervoor worden dan uiteraard door het totale aantal deelnemers gedeeld. Gulpen-Gummersbach is een afstand van ongeveer 150 km enkele reis en makkelijk bereikbaar via de autoweg.

Trainer Frits Feuler zorgt voor de entreekaarten (kosten ongeveer acht euro), goed voor een gezellige staanplaats tussen de sfeervolle aanhang van de blauw-witte thuisploeg, met uiteraard een prima uitzicht op het speelveld. Drank en eten in en rond de sporthal voldoende aanwezig. Na afloop kunnen supporters met hun favorieten op de speelvloer op de foto of zomaar een praatje maken. Bij Gummersbach zelfs een Nederlandse handballer: ex-international Mark Bult.

Een belevenis om tophandbal in de Duitse competitie eens van dichtbij mee te maken. Niet alleen de wedstrijd maar ook het randgebeuren is werkelijk indrukwekkend. Klik daarvoor op deze link: http://www.schwalbe-arena.de/rundgang/

Vertrek is stipt om 15.30 uur vanaf de Parkeerplaats bij Mosaqua. Terugkomst tussen 22.00 en 23.30 uur. Reserveer nu dus al bij je werkgever een middagje vrij! Het is de moeite waard!

Aanmelden voor 15 oktober bij Naomi Sintzen of Danielle Wijssen, onder gelijktijdige betaling van 8 euro. 

Rond 25 oktober volgt dan verder info via onze website.

Sportieve groet,

Dames 1 en 2 HV MenG Optimo