Uitstapje: Bundesliga wedstrijd

Beste Leden,

Samen met de Stichting Heuvelland Handbal willen wij een Duitse Dames Bundesliga handbal wedstrijd gaan bezoeken. Het gaat om de topwedstrijd Bayer 04 Leverkusen - SG Bietigheim op ZONDAG 7 MEI om 16.00 uur in Leverkusen (laatste dag schoolvakanties)
Bietigheim is koploper in de Bundesliga en in dit team spelen de Nederlandse internationals: Tess Wester, Maura Visser, Angela Malestein en Martine Smeets. Bij Bayer Leverkusen spelende Nederlandse Anouk van de Wiel en Annefleur Bruggeman (voorheen NOAV en Handbal Venlo).

INFORMATIE OMTRENT AANMELDEN en DAG ZELF:

Iedereen kan zich aanmelden. Ook kader, ouders, sponsoren, vrijwilligers, vrienden, bekenden, partner e.a. kunnen mee gaan. Alle jeugdleden, tot en met de A jeugd betalen € 10,- Alle anderen betalen € 15,- Bedragen zijn inclusief ticket én busreis.
Vertrektijd: 13.30 uur met opstapplaatsen Margraten en Bocholtz/Simpelveld.
Vertrek uit Leverkusen: 18.30 uur. Terug thuis ca. 20.00 uur.
Er wordt geprobeerd na de wedstrijd een handtekeningen en fotosessie te regelen met Tess Wester, Maura Visser, Angela Malestein, Martine Smeets en, indien mogelijk de 2 speelsters die bij Bayer Leverkusen spelen; Anoek van de Wiel en Annefleur Bruggeman. Voor D en/of E jeugdspeelsters bestaat de mogelijkheid om mee op te lopen met de dames van Leverkusen. Aan alle leden wordt gevraagd een verengingstenue te dragen. Dit i.v.m. gereduceerde entree tarieven en wel zo mooi voor de verenigings uitstraling. Als je mee wil gaan meld je dan voor 28 maart aan via