• Home
  • Info
  • Informatie voor leden

Informatie voor leden

Op deze pagina vind je meer informatie over je lidmaatschap. De pagina is dan ook speciaal bedoeld voor onze leden en jeugdleden. 

Huishoudelijk reglement
Wil je meer weten over interne regels en afspraken? Klik hier voor het huishoudelijk reglement. 
Dit bestaat uit:
- deel I voor leden
- deel II voor ouders van jeugdleden
- deel III voor trainers en coaches
- deel V voor de privacyverklaring 

Privacy
Klik hier voor onze privacyverklaring.

D.png
Clublijn
In samenwerking met Ivo's Sportshop is in 2020 de clublijn opgezet. Het bestellen van deze artikelen is vrijblijvend, hoewel het op prijs wordt gesteld als je als lid de clublijn draagt: dus in een zelfde short spelen en een zelfde trainingspak dragen voor en na de wedstrijd. 
Interesse? Ga langs bij Ivo’s sportshop in Simpelveld en geef aan dat je interesse hebt in de clublijn van MenG Optimo. De medewerkers bij Ivo’s sportshop helpen je daarna graag verder. 


Vertrouwenscontactpersoon

Een vertrouwenscontactpersoon is een eerste aanspreekpunt bij (dreigende) incidenten. MenG Optimo heeft (nog) geen eigen vertrouwenscontactpersoon. Krijg je binnen de vereniging met grensoverschrijdend gedrag te maken, neem dan contact op met de vertrouwenscontactpersoon van het NHV. Voor meer informatie kijk op https://www.handbal.nl/vertrouwenscontactpersoon/


Captain Respect
In samenwerking met Luc Steins heeft het NHV een campagne gelanceerd om een positieve sportcultuur onder de aandacht te brengen. Ook onze vereniging heeft een ambassadeur: onze secretaris Bo Zink.  De campagne draagt bij aan bewustwording over dit onderwerp:  Ga je met respect voor de tegenstander, scheidsrechter en medespelers het veld op? Zorg je dat de kleedkamer netjes wordt achtergelaten na gebruik? Ga je prettig met elkaar om, zodat iedereen zich welkom voelt? Daar kun ook jij een bijdrage aan leveren! Ook het bestuur levert een bijdrage, net als de trainers en scheidsrechters: We proberen ervoor te zorgen dat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om veilig en met plezier te handballen. Ook letten we erop dat onze handballers en handbalsters positief worden aangemoedigd door het publiek op de tribune. Samen zijn we de positieve sportcultuur die onze vereniging graag wilt uitstralen. Samen zijn we trots op onze club en dat we handballen! Meer info en filmpjes (o.a. met Ivo) over captain respect vind je op https://www.handbal.nl/captainrespect/. Heb je verdere vragen: spreek dan met Bo.


C

 

Logo met Plus 2020

Laatste nieuws.....

Jeugdscheidsrechters gezocht!

Onze jeugd groeit! Inmiddels telt de club ruim 70 jeugdleden. De groei is nog steeds niet ten einde. Er is een grote groep enthousiaste ouders betrokken bij de club als trainer en/of coach. Daar zijn we blij mee!

Om de groep compleet te maken zijn er dringend meer jeugdscheidsrechters nodig. Heb jij handbalervaring en/of durf je het aan? Meld je dan aan!
Als jeugdscheidsrechter fluit je tijdens F-toernooitjes of thuiswedstrijden van de E- en D-jeugd.