Over ons...

De fusie tussen handbalverenigingen HV Gulpen en MVC Mechelen in 2005 blies de club nieuwe energie in. Leden, coaches en vrijwilligers zijn sindsdien, stuk voor stuk, enorm betrokken. Door hun aanstekelijke enthousiasme maken zij de club tot wat het is: sportief én samenhorig. Kernwaarden die voelbaar zijn. Dit heeft zich geuit in een enorme groei van de club in de afgelopen jaren. Daar zijn we enorm trots op!

Spektakel op het veld. Liefde voor de club. Dat is onze missie. 

Naast gepaste trots op het verleden hechten wij daarom bijzonder veel waarde aan een toekomstgerichte visie

Optimo heeft in de afgelopen drie jaar een enorme groei doorgemaakt en telt daarmee circa 120 leden, terwijl de club nog steeds groeiende is. Er zijn inmiddels zeven gemengde jeugdteams binnen de club actief in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Heren vanaf 18 jaar kunnen terecht in ons heren senioren team. Dames vanaf 18 jaar kunnen terecht in één van onze drie recreantenteams.

Onze thuisbasis is sporthal Gulpdal. Hoewel er door de jeugd ook wordt getraind in de sporthal van Scholengemeenschap Sophianum, de gymzaal van de Kindercirkel en soms buiten op het veld aan de Witteweg. 

 MenG Optimo is aangesloten bij het NHV.

16

Een stukje historie...
In juli 1968 startte HV Gulpen als dameshandbalvereniging. Trainingen en wedstrijden werden aan het begin gehouden op het voetbalveld van Ingber. Het ledenaantal groeide toen er ook heren gingen spelen vanaf 1981. Dit resulteerde in 1983 in de aanleg van een verhard veld in Gulpen achter de toenmalige MAVO aan de Witteweg. Later verhuisde de club naar de sporthal. 
In 2005 fuseerde HV Gulpen met MVC uit Mechelen tot MenG Optimo.

 

Logo met Plus 2020

Laatste nieuws.....

Jeugdscheidsrechters gezocht!

Onze jeugd groeit! Inmiddels telt de club ruim 70 jeugdleden. De groei is nog steeds niet ten einde. Er is een grote groep enthousiaste ouders betrokken bij de club als trainer en/of coach. Daar zijn we blij mee!

Om de groep compleet te maken zijn er dringend meer jeugdscheidsrechters nodig. Heb jij handbalervaring en/of durf je het aan? Meld je dan aan!
Als jeugdscheidsrechter fluit je tijdens F-toernooitjes of thuiswedstrijden van de E- en D-jeugd.