• Home
  • Info
  • Aanmelden en contributie

Aanmelden en contributie

Aanmelden

De vereniging bestaat uit diverse teams voor jeugd (meisjes en jongens van 5 tot 18 jaar) en volwassenen (dames en heren). Er is ook de mogelijkheid voor recreantenhandbal. Bij het secretariaat kan je informatie opvragen over het voor jouw geschikte team.
Interesse om eens een keer te komen mee trainen?

- Je mag 4 x gratis mee trainen. Daarna moet je beslissen of je lid wordt. Kies je voor een lidmaatschap, dan betaal je vanaf dat moment contributie.
- Op onze site vind je het inschrijfformulier onder info (ofdownload het hier).
- Vul dit in en voeg een recente (digitale) pasfoto toe.
- Het formulier moet tijdig, d.w.z. minimaal een week voordat je aan de wedstrijden van de bond meedoet, voorzien van een pasfoto en volledig ingevuld, naar ons gemaild worden ().
- Je ontvangt van de penningmeester ook een machtiging voor een maandelijks incasso.

Contributie
Voor het seizoen 2017-2018 gelden de onderstaande contributiebedragen per maand.

Senioren 1998 of eerder € 26,92
A jeugd 1999, 2000 € 21,65
B jeugs 2001, 2002 € 16,37
C jeugd 2003, 2004 € 15,31
D jeugd 2005, 2006 € 13,73
E jeugd 2007, 2008 € 11,62

De contributie wordt maandelijks via automatisch incasso geïnd. Door middel van automatische incasso wordt uw betaling stipt op tijd verwerkt met volledig behoud van recht op storno. Voor de vereniging is uw machtiging tot incasso bij uitstek bedoeld als verlichting van administratieve rompslomp en een uitstekend middel om onze cashflow te optimaliseren. Meer informatie kan je opvragen bij de penningmeester. Kijk voor de gegevens onder contactgegevens.

Lees voordat je je aanmeldt het huishoudelijk reglement goed door. Hierin staan alle zaken die met de vereniging te maken hebben en die wij van leden en ouders van leden verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Binnenkort....

Geen activiteiten gevonden

Kalender MenG Optimo

loader

Laatste nieuws.....

Sponsorkliks: Gratis MenG Optimo sponsoren!

Graag uw aandacht voor het volgende:

Vanaf nu is het voor iedereen die MenG Optimo een warm hart toedraagt mogelijk om MenG Optimo GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com  en zoek naar MenG Optimo. Of ga rechtstreeks naar onze vereniging d.m.v. de volgende link: www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8770

Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert MenG Optimo een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via MenG Optimo kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens MenG Optimo

Lees meer...