Binnenkort....

18 jan
Zwart Wit DS1-MenG Optimo DS1
Datum 18.01.2020 19:15 - 20:25
Dames Senioren 1e Klasse ZO-LB DS-1A Z
19 jan
Vilt/Be Quick E1-MenG Optimo E1
Datum 19.01.2020 10:00 - 10:55
E-Jeugd Poule ZO-LB E-07 Z
19 jan
Zwart Wit HS2-MenG Optimo HS1
Datum 19.01.2020 15:00 - 16:10
Heren Senioren 2e Klasse ZO-LB HS-2A Z
25 jan
MenG Optimo E1-Wijnandia E1
Datum 25.01.2020 11:00 - 11:55
E-Jeugd Poule ZO-LB E-07 Z
26 jan
MenG Optimo DS1-Born DS1
Datum 26.01.2020 13:30 - 14:40
Dames Senioren 1e Klasse ZO-LB DS-1A Z

Kalender MenG Optimo

Laatste nieuws.....

20e HEUVELLAND TOERNOOI - In teken van de jeugd!

Ruim 1300 handballers en handbalsters (waarvan bijna 1000 jonger dan 15 jaar) nemen op zondag 1 september deel aan het 20e Heuvelland Veldhandbal Toernooi.

Lees meer...

16 nov '14 Optimo HS2 - Smurfen United HS1

 

Ingecalculeerde overwinning. 
Eindelijk kwam het frivole spel er een keertje uit. Optimo2 probeerde de afgelopen weken weer een beetje richting de oude vorm te komen. Dat lukte tot nu toe nog niet zo goed. Aanvallend niet vloeiend roestig zelfs en verdedigend niet compact niet krachtig. Na een paar stugge tegenstanders zoals oa Sittardia en Kerkrade kregen ze vandaag de Smurfen voor de kiezen.

Ingecalculeerde overwinning. 
Eindelijk kwam het frivole spel er een keertje uit. Optimo2 probeerde de afgelopen weken weer een beetje richting de oude vorm te komen. Dat lukte tot nu toe nog niet zo goed. Aanvallend niet vloeiend roestig zelfs en verdedigend niet compact niet krachtig. Na een paar stugge tegenstanders zoals oa Sittardia en Kerkrade kregen ze vandaag de Smurfen voor de kiezen. Een ploeg met wel erg veel focus op het aanvallende onderdeel van het spelletje. En daarom ideaal om een goede partij tegen te spelen net als vorig jaar overigens. Toen won Optimo het onderlinge potje in Gulpen. Kwalitatief is overigens niets op de Smurfen aan te merken.
Door de scoringsdrang stond Optimo binnen no-time een paar goaltjes voor. Optimo was zuinig op de bal en de tegenstander dacht dat het allemaal wel goed zou komen. Achterin had de antraciete machine de zaken goed voor elkaar. Smurfkes hadden nog een paar goedkope pingels nodig anders hadden ze vandaag echt een afgang moeten uitleggen.
Maar het werd ze langzaam maar zeker duidelijk, vandaag was niets te halen in sporthal t koekje.
De frustratie nam hand over hand toe maar eigenlijk is dat niet waar we het vandaag over moeten hebben.
Optimo stond zowel in de eerste en de tweede helft als een huis. Met een speciale vermelding voor Peter die de ene na de andere bal eruit hield en onze handbal tokkie Ronald die hun uitstekende linkerhoek vrijwel geheel neutraliseerde en daarnaast zelf een paar uitgenaste goals maakte. Vanuit elke positie werd zo'n beetje gescoord. Optimo stond op een gegeven moment zelfs met 9 goals voor. De scheidsrechter had vandaag een makkelijke wedstrijd. Het publiek werd vermaakt en de goaltjes bleven vallen. Een wilde 4-2 smurfendekking leverde ook al geen verbetering op noch voor de stand noch voor het niveau. Optimo speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Biertje onder de douche? Neuh de bijbehorende 2 puntjes van deze ingecalculeerde overwinning werden gewoon netjes geaccepteerd. Leuk potje goed voor de conditie. Kortweg een zondag als alle andere Eelco moest nog aan de klok bij dames 2, Peter moest snel naar de geitenboerderij, Mich moest nog met kleine Mich spelen en dat klinkt best vies trouwens.
Smurfjes worden dit jaar geen ongeslagen kampioen. Wederom staat Optimo in de weg. Optimo 2 moet deze week misschien weer eens trainen want volgende week staat de pittige wedstrijd tegen Gemini op de rol.
De Razende Reporter